Új munkatársak felvétele a Késmárki Szoftverfejlesztő Kft-nél


Hol találhatsz ránk, ha munkahelyet keresel?

A Késmárki Szoftverfejlesztő Kft. honlapján minden nyitott pozíciót feltüntetünk, amelyeket napi szinten frissítünk, így mindig az éppen aktuális lehetőségeinket láthatod. Hirdetéseink ezen kívül megtalálhatod az online álláskereső portálokon, a Facebookon, illetve a Linkedinen is.

Hogyan tudsz jelentkezni a Késmárki Szoftverfejlesztő Kft.-nél meghirdetett állásokra?

Önéletrajzodat néhány adat megadásával feltöltheted hozzánk, vagy az álláskereső portálokon közzétett hirdetéseken keresztül. Elsősorban emailben várjuk jelentkezésed. Fényképpel ellátott szakmai önéletrajzod mellé motivációs levelet is csatolhatsz.

Amennyiben a jelentkezés előtt még felmerülne bármilyen kérdésed a pozícióval vagy lehetőségeinkkel kapcsolatosan, a hirdetéseink végén található telefonszámon elérhetsz minket.

Mi történik a beküldött önéletrajzokkal?

Bátran küldd el önéletrajzodat, még ha nem is látsz aktuálisan nyitott pozíciót. Minden hozzánk beérkező önéletrajzot feldolgozunk.

A beérkezett adatokat egy belső nyilvántartásban rögzítjük. Ez azért fontos, mert HR-es munkatársaink, vezetőink ezeket nézik át először, mielőtt új pozíciókat hirdetünk meg.

A beküldött pályázati anyagokat a jelentkezéstől számított 1 évig őrizzük meg, ez idő alatt bármikor módosíthatod a személyes adataidat, önéletrajzodat, illetve kérheted annak törlését is.

Mi történik veled a pályázás során?

Mielőtt meghirdetünk egy pozíciót, kollégáink átnézik nyilvántartásunkat. Az ott kiválasztott pályázókat egy rövid e-mailben megkérdezzük, érdekli-e a pozíció, aktuális-e még az álláskeresése. A pozitívan reagálók számára egy rövid feladatot küldünk ki. Amennyiben meghirdetett pozícióra jelentkezel, szakmai önéletrajzod alapján eldöntjük, hogy alkalmasnak látunk-e a meghirdetett pozíció betöltésére. Pozitív elbírálás esetén kapsz egy rövid feladatot.

Innen mindenki útja egyforma. Néhány napos határidőt adunk a feladat alapos átgondolására, megoldására. Ne aggódj, figyelembe vesszük, hogy esetleg dolgozol valahol. Számunkra ez a rövid feladat különösen fontos. Megpróbáljuk megvizsgálni azokat a képességeidet, amit szükségesnek tartunk a kiírt pozíció betöltéséhez. Amennyiben határidőre visszaküldted a feladatot, azt kollégáink átnézik és értékelik. Amennyiben megfelelőnek találják munkádat és úgy gondolják, alkalmas vagy a pozíció betöltésére, behívunk egy személyes beszélgetésre.

Itt is figyelembe vesszük a lehetőségeidet, ezért több napot és időpontot is megjelölünk a találkozásra. A személyes találkozó általában egy órát vesz igénybe, ez idő alatt különböző témákat érintünk, hiszen szeretnénk jobban megismerni a szakmai múltadat és főleg Téged. Erre a beszélgetésre nem szükséges előre felkészülnöd. Igyekszünk minél stresszmentesebbé tenni a találkozót és törekszünk a közvetlen hangvételre. Különösen igaz ez a munkatapasztalatot még nem szerzett pályázók esetében.

Hogyan értesítjük a jelölteket a kiválasztás eredményéről?

Mindenkinek írásban válaszolunk, függetlenül attól, sikeres vagy sikertelen volt a pályázása. Akit alkalmasnak találunk egy pozícióra, azt telefonon értesítjük, hogy szóban egyeztessük az utolsó, fontos részleteket.

Mikor kezdheted meg a munkát, ha sikeresen pályázol?

Az interjút követően általában 2 héten belül értesítjük a jelöltet. A személyes interjún egyeztetjük a felmondási idődet aktuális munkahelyeden, ha éppen van ilyen. Ezt is figyelembe vesszük a kiválasztás során, így főleg tőled függ, hogy mikor tudsz kezdeni nálunk. Ettől eltérő esetben mindig előre jelezzük, mikortól tölthető be a pozíció.

Mi történik a próbaidő alatt?

A próbaidő mindkét fél számára fontos időszak, hiszen „lakva” ismeri meg a másikat. Mi ebben a folyamatban segítségedre leszünk. Kész bevezető programot biztosítunk számodra, amit egy mentor segítségével tudsz végig vinni.Nyilatkozom, hogy a személyes adataim kezelésével kapcsolatos általános adatkezelési tájékoztatót (http://kesmarki.com/privacy/AdatkezelesiTajekoztatoAllaspalyazoknak_v1.0.pdf) megismertem és megértettem. Nyilatkozom továbbá, hogy az általam megadott adatok között nincs a GDPR 9. cikk szerinti különleges adat (faji vagy etnikai származásra, politikai véleményre, vallási vagy világnézeti meggyőződésre vagy szakszervezeti tagságra utaló személyes adat, természetes személyek egyedi azonosítását célzó genetikai és biometrikus adat, egészségügyi adat, természetes személyek szexuális életére vagy szexuális irányultságára vonatkozó személyes adat.)

Ezúton nyilatkozom, hogy a személyes adataim kezelésével kapcsolatos adatkezelési tájékoztató (http://kesmarki.com/valami.pdf) ismeretében hozzájárulok, hogy Késmárki Szoftverfejlesztő Kft. a tájékoztatóban foglalt adataimat az ott leírt feltételekkel, a későbbi - számomra releváns - álláslehetőségekről való tájékoztatás céljából, maximum 3 évig vagy a hozzájárulás visszavonásáig kezelje. A hozzájárulás megadása önkéntes és tudomásul veszem, hogy jogosult vagyok arra, hogy a hozzájárulásomat az adatkezelőhöz címzett (karrier@kesmarki.com) értesítéssel visszavonjam.


(Kérjük töltse ki a kötelező mezőket)