Új munkatársak felvétele a Késmárki Szoftverfejlesztő Kft-nél

Hol találhatsz ránk, ha munkahelyet keresel?

A Késmárki Szoftverfejlesztő Kft. honlapján minden nyitott pozíciót feltüntetünk, amelyeket napi szinten frissítünk, így mindig az éppen aktuális lehetőségeinket láthatod. Hirdetéseink ezen kívül megtalálhatod az online álláskereső portálokon, a Facebookon, illetve a Linkedinen is.

Hogyan tudsz jelentkezni a Késmárki Szoftverfejlesztő Kft.-nél meghirdetett állásokra?

Önéletrajzodat néhány adat megadásával feltöltheted hozzánk, vagy az álláskereső portálokon közzétett hirdetéseken keresztül. Elsősorban emailben várjuk jelentkezésed. Fényképpel ellátott szakmai önéletrajzod mellé motivációs levelet is csatolhatsz.

Amennyiben a jelentkezés előtt még felmerülne bármilyen kérdésed a pozícióval vagy lehetőségeinkkel kapcsolatosan, a hirdetéseink végén található telefonszámon elérhetsz minket.

Mi történik a beküldött önéletrajzokkal?

Bátran küldd el önéletrajzodat, még ha nem is látsz aktuálisan nyitott pozíciót. Minden hozzánk beérkező önéletrajzot feldolgozunk.

A beérkezett adatokat egy belső nyilvántartásban rögzítjük. Ez azért fontos, mert HR-es munkatársaink, vezetőink ezeket nézik át először, mielőtt új pozíciókat hirdetünk meg.

A beküldött pályázati anyagokat a jelentkezéstől számított 1 évig őrizzük meg, ez idő alatt bármikor módosíthatod a személyes adataidat, önéletrajzodat, illetve kérheted annak törlését is.

Mi történik veled a pályázás során?

Mielőtt meghirdetünk egy pozíciót, kollégáink átnézik nyilvántartásunkat. Az ott kiválasztott pályázókat egy rövid e-mailben megkérdezzük, érdekli-e a pozíció, aktuális-e még az álláskeresése. A pozitívan reagálók számára egy rövid feladatot küldünk ki. Amennyiben meghirdetett pozícióra jelentkezel, szakmai önéletrajzod alapján eldöntjük, hogy alkalmasnak látunk-e a meghirdetett pozíció betöltésére. Pozitív elbírálás esetén kapsz egy rövid feladatot. Innen mindenki útja egyforma. Néhány napos határidőt adunk a feladat alapos átgondolására, megoldására. Ne aggódj, figyelembe vesszük, hogy esetleg dolgozol valahol. Számunkra ez a rövid feladat különösen fontos. Megpróbáljuk megvizsgálni azokat a képességeidet, amit szükségesnek tartunk a kiírt pozíció betöltéséhez. Amennyiben határidőre visszaküldted a feladatot, azt kollégáink átnézik és értékelik. Amennyiben megfelelőnek találják munkádat és úgy gondolják, alkalmas vagy a pozíció betöltésére, behívunk egy személyes beszélgetésre. Itt is figyelembe vesszük a lehetőségeidet, ezért több napot és időpontot is megjelölünk a találkozásra. A személyes találkozó általában egy órát vesz igénybe, ez idő alatt különböző témákat érintünk, hiszen szeretnénk jobban megismerni a szakmai múltadat és főleg Téged. Erre a beszélgetésre nem szükséges előre felkészülnöd. Igyekszünk minél stresszmentesebbé tenni a találkozót és törekszünk a közvetlen hangvételre. Különösen igaz ez a munkatapasztalatot még nem szerzett pályázók esetében.

Hogyan értesítjük a jelölteket a kiválasztás eredményéről?

Mindenkinek írásban válaszolunk, függetlenül attól, sikeres vagy sikertelen volt a pályázása. Akit alkalmasnak találunk egy pozícióra, azt telefonon értesítjük, hogy szóban egyeztessük az utolsó, fontos részleteket.

Mikor kezdheted meg a munkát, ha sikeresen pályázol?

Az interjút követően általában 2 héten belül értesítjük a jelöltet. A személyes interjún egyeztetjük a felmondási idődet aktuális munkahelyeden, ha éppen van ilyen. Ezt is figyelembe vesszük a kiválasztás során, így főleg tőled függ, hogy mikor tudsz kezdeni nálunk. Ettől eltérő esetben mindig előre jelezzük, mikortól tölthető be a pozíció.

Mi történik a próbaidő alatt?

A próbaidő mindkét fél számára fontos időszak, hiszen „lakva” ismeri meg a másikat. Mi ebben a folyamatban segítségedre leszünk. Kész bevezető programot biztosítunk számodra, amit egy mentor segítségével tudsz végig vinni.